Sök
  • Pernilla

Barnhemmet i Växjö

Idag fortsätter mitt sökande efter svar. Jag vill veta vad barnhemmet i Växjö heter? Eller kanske det är nedlagt?


Har du tips? Skriv till mig antingen här eller till ia_71@hotmail.com.


Idag ska jag ringa till en kvinna som var först på plats vid olyckan. Tragiskt nog var hon även bekant med mina föräldrar. Måste varit fruktansvärt att se allt....


En liten Pernilla som jag tror står på vår gård i Heda, Nottebäck.


Söndag idag och jag måste fixa lite måsten hemma. Men tack vare Veronicas Städ, behöver jag inte städa lägenheten. Tack fina Veronica! <3


Igår var jag och tittade på ett hus strax utanför stan som jag ville hyra. Men väl framme insåg jag att det blev på tok för litet för mig och dottern. Det var så synd, men det är bara att leta vidare. Jag vill ju helst ha ett litet hus med trädgård med ett varmförråd, där jag kan bygga mina bord och måla möbler. :-) Jag saknar trädgård! Men det är många som vill hyra mindre hus, så det är inte lätt att komma först i kön. I andra hand söker jag en lägenhet med en täppa. Jag hoppas snart att det är min tur. Vi trivs ju inte där vi nu bor. :-(

2979 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En andra chans

En början på boken jag så länge tänkt skriva, Början kommer här. Resten kommer i en bok, färdig någon gång i framtiden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ En andra chans av Perni