Sök
  • Pernilla

En stillsam helg


På lördagen pratade jag med min moster och hon berättade att jag och mina syskon kom ofta till dem i Rydsnäs och hälsade på innan vi blev adopterade. Första julen fick jag permission från sjukhuset för att vara med. Inte ett minne ifrån den tiden. Men jag hoppas det kommer tillbaka. Snart ska jag hälsa på moster och då kan vi sitta ner och prata i lugn och ro. <3


Helgen var så lugn och skön. Min syster och jag intog den urmysiga japanska restaurangen Nami - tack Klas för toppklass åter igen. <3 Efter det skulle vi "bara" ta en kaffedrink, men det blev sent ändå. Så roligt hade vi men lite trötta på söndagen. Mycket prat och reflektion men vi behöver många gånger till för att smälta allt. Och vi har ju bara börjat nysta i allt. Vi har planerat resa till Vara, där min pappa är född. Min faster, en annan fasters man och kusiner och sysslingar och pysslingar ska vi träffa. Som jag längtar!


Idag har jag blivit lovad att mina placeringsakter från Växjö ska skickas till mig. Spännande! Kanske tar ett litet tag innan de kommer hit, då anteckningar om mina syskon ska döljas enligt sekretess. Tydligen fanns inga anteckningar om något barnhem i dem? Personen tipsade mig om min sociala akt hos kommunen?! Jag får ringa imorgon och se vad jag kan få fram. Kan det vara på socialbyrån då?


Denna veckan väntar samtal med doktor Ax och en ambulanskille. Önskar tiden gick liite fortare så han kom hem snart! Har mycket frågor till Ax.


Imorgon ska jag vara med i radion igen kl 11 hos Hasse P i P4 Jönköping. En uppdatering vi lovat lyssnarna om hur det har gått för mig i mitt sökande. :-)


Så inte så mycket nytt att komma med idag. Men sökandet fortsätter. Och tack alla för att ni fortsätter dela mitt inlägg! <3


Här är jag och hälsar på moster i Rydsnäs. Grabb görat var jag på redan då ;-)
453 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En andra chans

En början på boken jag så länge tänkt skriva, Början kommer här. Resten kommer i en bok, färdig någon gång i framtiden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ En andra chans av Perni