Sök
  • Pernilla

En tid att reflektera och samla


Jag har ju inte skrivit på länge. Det har varit en tid för att samla och reflektera, fundera och lägga ihop. Och så står ju julen för dörren! Planeringen för jul hemma med barnen är i full gång. Och så ska vi göra pepparkakshus och pyssel! Mysigt! <3


Men jag har ju pratat med Håkan Ax, narkosläkaren. Nog minns han olyckan och oss barn, men samtalet gav inte så mycket nytt. Det var ungefär som sjuksköterskorna och vårdbiträden hade berättat redan. Men vi ska ses när Håkan har vägarna förbi Varberg. Och jag ska försöka få tag i journalerna. Hoppas jag får tid att ringa imorgon.


Till helgen åker jag och syster till Vara. Jag ser verkligen fram emot att få träffa alla! Faster Sigbritt, Svenne, kusiner.... och så får jag mysa med min syster! <3 Imorgon ska jag slå Sigbritt en signal och ser hur det passar med vårt besök. Spännande, verkligen!


I förra veckan fick jag även tid att söka vidare. Jag tog kontakt via email, med Uppvidinge kommun om min sociala akt. Personen som arbetade i arkivet ringde upp mig frågade en massa saker för att underlätta sökandet efter min akt. Om allt gick som det skulle, så trodde hon att jag kunde få den i denna veckan. Jag hoppas verkligen det finns god dokumentation. :-)


Igår var jag i Borås och blev intervjuad och fotad av fina Frida. Efter julen kommer det ut ett reportage om mig i någon veckotidning. Ser fram emot att läsa vad Frida har skrivit ihop.


Bilden nedan har jag visat förut och det är ju Håkan Ax på bilden, tillsammans med mannen som blev omkörd Arne, samt räddningsledaren Göran Titus. Men på bilden syns ju en sköterska. Jag vet ju nu att hon heter Anneli (Tack Åsa!) och henne ska jag slå en signal imorgon.
445 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En andra chans

En början på boken jag så länge tänkt skriva, Början kommer här. Resten kommer i en bok, färdig någon gång i framtiden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ En andra chans av Perni