Sök
  • Pernilla

Inte mycket nytt..


Nytt år - nya möjligheter! 😃


God fortsättning på er alla mina fina läsare! ❤️ Hoppas ni har haft det mysigt och varit med nära och kära i helgerna.


Jag tillbringade julen med mina barn, sonens sambo med sin tös 💕 Nyår var lugn men väldigt mysig med en kär vän. Men oj vad många jag hade i år att skicka Gott Nytt År till 😃 Mina nya kontakter med vänner och släktingar är ju här för att stanna 😍


Jag har ju inte uppdaterat på länge och det är för att det inte kommit in så mycket nytt. 😏


Jag har ju fått min journal och även lite annat. Och idag var jag och lämnade in en ansökan för att få ut min social akt från Varbergs kommun. Det var ju hit vi kom, jag och min bror till Varbergs kommun. Hoppas att det inte tar för lång tid innan akten kommer. Men när den dyker upp då kommer en uppdatering.


Så hoppas ni har tålamod med mig 💕 Uppdatering kommer 😃


Kram på er alla och var rädda om er ❤️

0 visningar

©2018 by Pernillas minnen. Proudly created with Wix.com