Sök
  • Pernilla

..nu är det dags!

I söndags kröp jag ner i sängen efter en lång dag. Jag och barnen hade varit i Rydsnäs vid mina föräldrars grav. Barnen hade frågor om min barndom, om allt som hänt...och det var många frågor jag inte kunde svara på. Nu, när jag drog upp täcket under hakan, kände jag att nu är det dags. Dags att ta reda på allt! Frågan är bara var börjar jag? Så mycket jag inte vet...


Nästa dag bestämde jag mig för att lägga ut min sökning på Facebook och Instagram!


Sen tog allt fart med svindlande fart!

Inlägget har i skrivande stund delats över 500 gånger på Facebook! Fanstastiskt! Jag kan inte nog tacka alla som har delat och spridit mitt inlägg! Tusen tack! <3


Bara ett dygn efter att jag hade lagt ut, hörde Hasse P på radio P4 Jönköping av sig och vill att jag skulle vara med i radion och berätta om mitt inlägg! Och självklart ville jag det! Så bra att nå ut till dem som inte har FB eller Instagram.


Dagen efter, på onsdagen, blev jag kontaktad av en reporter på Smålands Tidningen. Nu skulle det även gå ut via dagstidningarna.


Återigen så tacksam för all hjälp jag har fått för att nå dem som har anknytning till mig och den dagen, för 42 år sedan, då mina föräldrar omkom i en bilolycka.


Här på denna sidan tänker jag berätta vad jag får reda på...

1157 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En andra chans

En början på boken jag så länge tänkt skriva, Början kommer här. Resten kommer i en bok, färdig någon gång i framtiden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ En andra chans av Perni