Sök
  • Pernilla

Placeringsakter


Idag har jag fått svar från Regions arkivet angående min efterfrågan om anteckningar från Hamplyckan, barnhemmet. Svaret jag fick är enligt nedan:

"Jag har nu sökt igenom landstingets/regionens arkiv gällande barnhem och fosterhemsplaceringar.

Det jag finner på dig är två stycken placeringsakter från år 1976 och 1978. Jag har gått igenom arkivet från Hamplyckan, där jag kan tyvärr inte kan finna några uppgifter på dig. Orsakerna till detta kan jag tyvärr inte svara på."


Placeringsakterna har jag begärt att få. Undrar varför det är tomt under 1977? Det kan ju vara så att det blev bestämt att vi skulle bo hos någon då och inga anteckningar gjordes under tiden Och sedan ändrade sig förutsättningarna under 1978. Fast det vet jag ju. Det var ju då vi blev adopterade.


Jag har även fått ett direktnummer till arkivet för kirurgen på Höglandssjukhuset Eksjö. På måndag är en Camilla tillbaka, hoppas hon kan hjälpa mig. Förmodligen massa papper som ska fyllas i. ;-)


Idag är det fredag och det blir fredagsmys med dottern, sonen och hans flickvän. <3 Soom jag längtar!


Helgen blir tid för reflektion! Det har varit två intensiva veckor, så jag måste stanna upp och hämta in ordentligt. Självklart med min fina syster Susanne som kommer till mig över helgen! <3


Ha alla en underbar helg och ta hand om varandra! <3
Bild på en busig pappa!

553 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En andra chans

En början på boken jag så länge tänkt skriva, Början kommer här. Resten kommer i en bok, färdig någon gång i framtiden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ En andra chans av Perni