Sök
  • Pernilla

Pusselbitarna är på plats!

Den mörka, kalla tiden är förbi och våren knackar på. Är det inte härligt? :-)


Det var ett tag sen jag skrev här i bloggen och anledningen till det är att mycket har hänt i min värld och jag har behövt att ta en paus. Det har varit mycket på jobbet, jag har flyttat till ny lägenhet den första mars, fixat med husvagnen så den är ok för säsongen..ja, ni förstår - tiden verkar ofta inte räcka till. Men med våren känns allt lättare, man är lättare till sinnet och dagarna känns längre. Och min nya lägenhet ligger precis vid havet och jag får energi av av att leva nära vattnet. Underbart!


I veckan släpptes ett reportage om mig i veckotidningen Allas. Ni som följer mig känner ju redan till delar i reportaget. Det kändes bra att få göra detta som ett avslut på mitt sökande. Det finns några frågetecken kvar; jag har ännu inte hittat någon som arbetade på barnhemmet. Jag skulle så gärna ha bilder på hemmet, då jag har fragment av minnen och jag skulle ju vilja veta om de är verkliga eller om jag bara har drömt dem.


Jag känner att jag har fått en någorlunda klar bild vad som hände den dagen i november för över 40 år sedan och de två närmaste åren efter det. Återigen vill jag tacka alla som hjälpt mig i mitt sökande. Utan er hade detta inte gått! <3
Nu återstår det som jag längtar efter - att träffa alla som var där när det hände. De som hjälpte och som fanns där som stöd. Också vänner och grannar som fanns där när jag var liten. Några har jag kontakt med via sociala medier och mail, men jag vill så gärna träffa dem på riktigt. Dags att börja planera detta på riktigt! Vill ju också se där jag växte upp fram tills vi syskon blev splittrade.


Mina släktingar har jag kontakt med hela tiden och det känns underbart att ha MINA släktingar i mitt liv! Det är som att få tillbaka min förlorade värld. Än har vi inte träffats mer än en gång, men det är endast tiden som hindrat mig från att åka. Kanske kan jag ta min husvagn till sommarstället som Farmor och Farfar hade vid Vänern? :-)


Jag försöker få till en släktträff i sommar och jag hoppas verkligen vi alla kan få ihop det. Det hade varit fantastiskt! :-)


...sen har jag en resa till att göra; att berätta om min uppväxt hos min adoptivfamilj. Om ni vill följa med på den berättelsen, signa upp för prenumeration på min blogg.


Ha nu en underbar lördag och ta hand om er! <3

736 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

En andra chans

En början på boken jag så länge tänkt skriva, Början kommer här. Resten kommer i en bok, färdig någon gång i framtiden. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ En andra chans av Perni

Inte mycket nytt..

Nytt år - nya möjligheter! 😃 God fortsättning på er alla mina fina läsare! ❤️ Hoppas ni har haft det mysigt och varit med nära och kära i helgerna. Jag tillbringade julen med mina barn, sonens sambo